Priser

Fotsoneterapi   Øreakupunktur   Muskulær soneterapi

Soneterapi for barn

Priser


All alternativ og komplimentær behandlig vil fra og med 1. Januar 2021 bli pålagt plikt om å betale mva. Det vil dessverre medføre at prisene vil bli endret noe i løpet av året.

Fotsoneterapi
Øreakupunktur
fotmassasje

SONETERAPI - valgfri kombinasjon med øreakupunktur

1.gangs konsultasjon: 75 min - 775 kr

Oppfølging 50-60 min 700 kr


Ved første konsultasjon vil jeg bruke litt tid til å bli kjent med deg og din situasjon slik at jeg kan finne den beste behandlingstrategien for ditt behov.
Det vil også være tid til litt behandling - fotsoneterapi og/eller øreakupunktur.


Soneterapi baserer seg på teorien om at hele kroppen avspeiles i soner på et mindre område på kroppen. Det innebærer at ved å jobbe på en sone på foten vil dette kunne påvirke den korresponderende delen av kroppen, som f.eks et organ, vev, muskel, osv. Sonene blir behandlet med trykk, stryk og punktmassasje for å stimulere den responderende delen av kroppen til å gjenopprette sin naturlige balanse.

ØREAKUPUNKTUR - oppfølgingstime

30 min - 400 Kr


Øreakupunktur utføres med massasje, nålebehandling eller elektrisk stimuli av punkter i ørebrusken som vil påvirke nervereflekssoner som responderer til ulike deler av kroppen. Øreakupunktur kan utføres som en selvstendig behandling eller som understøttende behandling til soneterapi.

FOTMASSASJE

30-40 min - 450 Kr


Velvære for slitne føtter og kropp. Er du usikker på om soneterapi er noe for deg, så er en terapeutisk fotmassasje et godt alternativ å starte med.
En fotmassasje vil stimulere reflektoriske punkter på føttene som vil påvirke blodsirkulasjonen, spente muskler i kroppen, og være generelt forebyggende mot ulike plager.


Dette er en ren velvære behandling som er god for kropp og helse.

SONETERAPI FOR BARN OPP TIL 12 ÅR 

Første konsultasjon 40 - 50 min,  500 kr

Oppfølging 30 - 45 min, 420 kr 


Fotsoneterapi kan være et godt hjelpemiddel ved behandling av ulike plager som magensmerter, øreproblemer, luftveisplager, voksesmerter, søvnvansker, og mer.


Jeg vil bruke god tid til å bli kjent med barnet og skape tillitt. Først når barnet føler seg trygg vil jeg begynne å behandle. Teknikken er lett berøring av punkter da barn er mer følsomme og motagelige for behandling.


Jeg vil alltid henvise videre dersom problemstillingen er utenfor min kompetanse eller når det ikke vises tegn til forbedring. 

GAVEKORT 

Ta kontakt om du ønsker å gi en helsebringende gave til en du er glad i!

10% Rabatt for Studenter på alle behandlinger.

Gjelder ikke kjøp av gavekort.